ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταζητούνται Ελληνοκύπρια και Σύρος - Το έσκασαν μετά από καταδίωξη

Διαβάστε για ποια υπόθεση

Δημήτρης Λουκά

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή Γερμασόγειας, στη Λεμεσό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, περίπολο της δύναμης εντόπισε γύρω στις 23:45 ύποπτο όχημα.

Με το που δόθηκε το σήμα να σταματήσει ο οδηγός του ύποπτου αυτοκίνητου ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα μέλη της αστυνομίας να αρχίσουν να καταδιώκουν το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του ύποπτου οχήματος σταμάτησε σε χωράφι και μαζί με άλλα δυο πρόσωπα άρχισαν να τρέχουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα μέλη της αστυνομίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον των τριών ατόμων. Η προσπάθεια της αστυνομίας έφερε καρπούς αφού εντόπισαν στην περιοχή της Γερμασόγειας μια 20χρονη. 

Διαβάστε επίσης Απόφαση - σταθμός στην Κύπρο – Αυτά είναι τα ρατσιστικά σχόλια που την καταδίκασαν (pic)

Στην ανάκρισή της η 20χρονη από την Ρουμανία «έδωσε» τα άλλα δυο πρόσωπα που ήταν μαζί της στο αυτοκίνητο. Πρόκειται για 37χρονο Σύρο και για 25χρονη Ελληνοκύπρια. 

Η 20χρονη τέθηκε υπό κράτηση για τέσσερεις ημέρες. 

Σύμφωνα με την αστυνομία τα τρία πρόσωπα φέρονται να εμπλέκονται σε διαρρήξεις στην περιοχή της Γερμασόγειας καθώς και για ναρκωτικά. Όπως μας αναφέρθηκε από την αστυνομία, ο 37χρονος Σύρος κατάφερε να ξεφύγει με ποσότητα ναρκωτικών.

Σημειώνεται πως εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και περιουσία, όπως ρολόγια κινητά τηλέφωνα και γυαλιά ηλίου, για τα οποία η 20χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Εντοπίστηκαν επίσης δυο μαχαίρια, ένας σουγιάς, μια ζυγαριά ακριβείας και μια γυάλινη πίπα, με ίχνη ναρκωτικών ουσιών.

Η Αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό των δυο προσώπων. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X