ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταχωρείται αύριο η υπόθεση «Ορέστης»

Οι φόνοι που συγκλόνισαν ολόκληρη την Κύπρο

Έπειτα από αξιολόγηση δεδομένων της ανακριτικης ομάδας του ΤΑΕ Λευκωσίας αποφασίστηκε όπως το πρωί της Παρασκευής (21/6) καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η υπόθεση εναντίον του καθ΄ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Η εν λόγω υπόθεση η οποία συγκλόνισε ολόκληρη την Κύπρο με την φρικαλεότητα της αφορά επτά φόνους, πέντε ενήλικων γυναικών και δύο κοριτσιών.

Να θυμίσουμε ότι οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό της κοπέλας που ο 35χρονος συνομιλούσε μέσω διαδικτύου. Το προφίλ της εντοπίστηκε από την Αστυνομία και φαίνεται να είναι ενεργό προς άλλα προφίλ στο facebook.

Οι δύο γυναίκες, με τις οποίες επίσης είχε συνομιλία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ίλαρχος, εντοπίστηκαν.

7 θύματα πετάμενα σε 4 τοποθεσίες - Το χρονικό του εντοπισμού των σορών 

Την Κυριακή (14/4) βρέθηκε από πολίτες, σε συνεργασία με Γερμανούς τουρίστες, το πτώμα της Marry Rose Tiburcio, σε φρεάτιο στην περιοχή του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό. Η σορός ήταν γυμνή και δεμένη χειροπόδαρα.

Ακόμη μία σορός εντοπίζεται στο συγκεκριμένο φρεάτιο. Στις 20 Απριλίου εντοπίζεται το πτώμα γυναίκας. Πρόκειται για την Arian Palanas από τις Φιλιππίνες. Ο 35χρονος χρησιμοποίησε την ίδια μέθοδο: δεμένη και γυμνή ήταν και η σορός της Arian.

Σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ξυντούς στις 25/4, εντοπίζεται άλλο ένα θύμα του «Ορέστη». Εκεί εντοπίζουν μια γυναικεία σορό, η οποία να ανήκει στην Κάτχα Ανού από το Νεπάλ.

Στις 28/4, στην Κόκκινη Λίμνη εντοπίζεται και ανασύρεται βαλίτσα με ανθρώπινη σορό. Πρόκειται για την την Livia Florentina Bunea, 36 ετών, από τη Ρουμανία.

Στις 5 Μαΐου καταγράφεται η πιο συγκλονιστική και φρικιαστική στιγμή στην εγκληματική δράση του «Ορέστη». Από την Κόκκινη Λίμνη ανασύρεται ακόμη μια βαλίτσα με σορό, η οποία ανήκει Elena Natalia Bunea, 8 ετών, από τη Ρουμανία.

Ανασύρεται στις 4/6 στην Κόκκινη Λίμνη, από δύτη βαλίτσα με σορός η οποία ανήκει στην Maricar Valdez Arquiolla.

Στις 12 Ιουνίου 2019, ο κύκλος των ερευνών, έκλεισε με τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra Graze, στην λίμνη Μεμί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X