ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταιγίδες με χαλάζι σε εσωτερικό και ανατολικά

Αλλάζουν αύριο οι περιοχές της πρόγνωσης

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά, ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό, τα ορεινά και τα βορειοδυτικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, το µεσηµέρι και το απόγευµα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα παραµείνει κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως το απόγευµα και το βράδυ. Την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση