ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία κυνηγών: 62χρονος σκότωσε τον σκύλο τους

Τον αναγνώρισαν στον Αστυνομικό Σταθμό

Υπόθεση πυροβολισμού και θανάτωσης σκύλου διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας, εναντίον 62χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.15 χθες το απόγευμα, 27χρονος και 20χρονος κατήγγειλαν στην Αστυνομία, ότι την ίδια ώρα, ενώ βρίσκονταν σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας για κυνήγι, άγνωστος τους άντρας πυροβόλησε και σκότωσε το σκύλο τους.


LIVE: Ζήτησε τροποποίηση κατηγοριών ο συνήγορος της Σιάμς


Σύμφωνα με την καταγγελία τους, κατά την εξόρμηση τους για κυνήγι, ο σκύλος τους εισήλθε σε καλλιεργημένο χωράφι, όπου άγνωστος τους άντρας τους ζήτησε να απομακρύνουν το σκύλο, κάτι που όπως ανάφεραν, έπραξαν. Ενώ οι 27χρονος και 20χρονος κατευθύνονταν προς το αυτοκίνητο τους, τους προσέγγισε αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος τους άντρας, ο οποίος με δίκαννο κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησε το σκύλο τους τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, όπου παρέλαβαν το νεκρό σκύλο.


Πρόστιμο 500 ευρώ σε κυνηγό από την Υπηρεσία Θήρας


Αργότερα, ενώ οι δύο παραπονούμενοι βρίσκονταν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για να υποβάλουν γραπτή καταγγελία, ο 62χρονος μετέβηκε στο Σταθμό και ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι πυροβόλησε ένα σκύλο κατά λάθος. Τότε ο 62χρονος αναγνωρίστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό από τους 27χρονο και 20χρονο, ως ο άντρας που πυροβόλησε και θανάτωσε το σκύλο τους.


Νέο θανατηφόρο στην Λευκωσία: Νεκρός 21χρονος


Εναντίον του 62χρονου υπόπτου εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Από την κατοικία του, παραλήφθηκαν για εξετάσεις, μετά από έρευνα που έγινε με τη συγκατάθεση του ιδίου, ένα δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και αριθμός φυσιγγίων.

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X