ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταδίωξη λαθροθηρών - Ψάχνουν όχημα (Φωτογραφία)

Τραυματισμός θηροφύλακα

Ελαφρύ τραυματισμό θηροφύλακα και υλικές ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα ήταν το αποτέλεσμα προσπάθειας μελών της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας να ανακόψουν για έλεγχο ύποπτο, για λαθροθηρία, όχημα η ώρα 03:30 π.μ της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας που ήταν σε περιπολία σε ανοικτή περιοχή της Επαρχίας Λευκωσίας, γύρω στις 03:20 π.μ της Δευτέρας άκουσαν πυροβολισμό και στη συνέχεια εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν με σκοπό την ανακοπή και τον έλεγχο του οχήματος. Παρόλο που προέβησαν σε όλες τις ενέργειες που ενδείκνυνται σε τέτοιες περιπτώσεις εντούτοις τα πρόσωπα που επέβαιναν στο ύποπτο όχημα δεν υπάκουσαν στα σήματα των θηροφυλάκων, ανέπτυξαν ταχύτητα, κτύπησαν το υπηρεσιακό όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη και μόλις το ύποπτο όχημα εισήλθε σε κατοικημένη περιοχή, η καταδίωξη διακόπηκε αφού ελλόχευε κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Το όχημα που διέφυγε ήταν μάρκας Νισσάν Τεράνο μακράς βάσεως, ανοικτού χρώματος και η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας καλεί τον οποιοδήποτε μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των προσώπων που επέβαιναν στο όχημα, να επικοινωνήσουν με το Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας στο 22662428.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X