ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κανονικά το Johnson & Johnson την Τετάρτη στην Κύπρο

εν αναμένεται να επηρεαστεί η αυριανή παράδοση έπειτα από τις καθυστερήσεις

Κανονικά θα καταφθάσουν την Τετάρτη στην Κύπρο τα 2400 εμβόλια της Johnson & Johnson. Αυτό αναφέρει πηγή του Υπουργείου Υγείας. Η παρτίδα που αναμένεται βρίσκεται καθοδόν σύμφωνα με την ενημέρωση εκ μέρους του εκπροσώπου της εταιρείας που παρέχεται στους αρμοδίους στην Κύπρο. Άρα η συγκεκριμένη παράδοση δεν θα επηρεαστεί από την καθυστέρηση των παραδόσεων των εμβολίων, που ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη (13/4).

Υπενθυμίζεται ότι το εμβόλιο είναι μονοδοσικό. Η επόμενη ημερομηνία παράδοσης ακόμη 2400 εμβόλια όπως πληροφορείται η «Κ» είναι ορισμένη για τις 26 Απρίλιου.

Tι ανακοίνωσε η Johnson & Johnson

Η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι «αποφάσισε να καθυστερήσει τη διάθεση» του μονοδοσικού της εμβολίου κατά της Covid-19 στην Ευρώπη μετά την απόφαση των αμερικανικών υγειονομικών αρχών να συστήσουν «αναστολή» της χρήσης του στις ΗΠΑ.

Οι κύριες ομοσπονδιακές υπηρεσίες δημόσιας υγείας της χώρας θέλουν να διερευνήσουν έξι περιπτώσεις ατόμων που εμφάνισαν σοβαρά περιστατικά θρόμβων αίματος μετά τη λήψη του εμβολίου και συνιστούν την αναστολή των εμβολιασμών εν αναμονή των συμπερασμάτων.

Η Johnson & Johnson εξετάζει αυτά τα περιστατικά μαζί με τις ευρωπαϊκές υγειονομικές αρχές, ανακοίνωσε ο όμιλος σε μήνυμα που στάλθηκε στο Γαλλικό Πρακοτρείο, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εύρος της αναβολής της διάθεσης στην Ευρώπη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X