ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίτρινη προειδοποίηση! Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος

Στα ύψη η θερμοκρασία

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου η οποία θα έχει ισχύ από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Η πρόγνωση

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν ως το µεσηµέρι, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σύντοµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 32 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα καταστούν σύντοµα γενικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ενώ την Τετάρτη θα σηµειώσει µικρή πτώση, παραµένοντας πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση