ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καμίνι» η Κύπρος με 40αρια - Κίτρινη προειδοποίηση

Σχετικά θερμή και ξηρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας με ισχύ από το βράδυ της Τετάρτης (28/7) μέχρι και τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (29/7).

Απόψε η ελάχιστη θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια. Αύριο η μέγιστη θερμοκρασία σε περιοχές του εσωτερικού θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς και στα ψηλότερα ορεινά γύρω στους 32.

Αναλυτικά ο καιρός

Σχετικά θερμή και ξηρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα νότια παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι 4 μποφόρ. Σταδιακά θα καταστούν τοπικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 38 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κατά το τριήμερο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί πολύ πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X