ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο - Χειμώνας από Δευτέρα

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά τοπικά µέχρι δυτικοί ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια, εκτός από τα ανατολικά που θα ανέλθει στους 22 βαθµούς και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


«Φορούσα φουστάνι, μου έβγαλε το εσώρουχο, αντιστεκόμουν, τσίριζα»


Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω µικρή πτώση για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X