ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία σήμερα - Βροχές και καταιγίδες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα, διαστήµατα µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσουν χιόνια, ενώ σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά σε καταιγίδα πιθανό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Προσοχή! Κλειστοί και επικίνδυνοι δρόμοι


Απόψε, διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως κοντά στα παράλια. Οι άνεµοι θα καταστούν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά, στα δυτικά και τα βόρεια, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο, διαστήµατα µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσουν χιόνια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να παραµείνει όµως κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, το µεσηµέρι και το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην Πλατεία Τροόδους, ήταν 38 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X