ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία - Βροχές και καταιγίδες στο «μενού» του καιρού

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα, το πρωί θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και συννεφιά, που θα δώσει µεµονωµένες βροχές, αλλά αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές, σε πολλές περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί και τοπικά µέχρι δυτικοί, µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, αλλά το απόγευµα, στα προσήνεµα παράλια, µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός ο 24χρονος Χρίστος


Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια και ορεινά µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι. Από αργά το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να παραµείνει κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X