ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία απόψε - Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια τοπικά στα ορεινά. Τοπικά οι βροχές αναμένεται να είναι έντονες ή παρατεταμένες, ενώ σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να ενισχύονται στα 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον μείον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά και βόρεια μέχρι ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά κατά τόπους μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το πρωί θα υπάρχει παγετός, τοπικά στα ορεινά.


Έσπασε ρεκόρ ο φετινός χειμώνας (Χάρτες)


Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές η καταιγίδα και παροδική χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και παροδικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, με τα περισσότερα φαινόμενα να αναμένονται το Σάββατο. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματικές τιμές, ενώ την Κυριακή αναμένεται μικρή άνοδος για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσεις μικρή άνοδο, παραμένοντας όμως κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 48 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X