ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία από αύριο - Βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες νεφώσεις, και αναµένεται τοπικά να πέσουν ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Κύπριοι ψαράδες έπιασαν καρχαρία στην Πάφο! (vid)


Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να σηµειωθεί χαλάζι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, για να καταστούν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και αργότερα στα προσήνεµα ταραγµένη µέχρι κυµατώδης.


Προσοχή! Αποσύρεται σουπιά από την κυπριακή αγορά (pic)


Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται τοπικά να σηµειωθούν βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας. Την Τετάρτη στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να χιονίσει ενώ την Πέµπτη δεν αποκλείεται να χιονίσει και σε χαµηλότερες ορεινές περιοχές.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τετάρτη για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές ενώ την Πέµπτη αναµένεται να σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 53 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X