ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή

Ανοιξιάτικο σκηνικό με βροχές στα ορεινά

Σήμερα, μετά τη διάλυση ης τοπικής αραιής ομίχλης ή και χαμηλής νέφωσης, θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, στα ορεινά, νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία ΄θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Την Κυριακή, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται πιθανό να δώσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί σε κάποιες περιοχές γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή αναμένεται πτώση, για να κυμανθεί σε κάποιες περιοχές λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X