ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καιρός: Κυριακή με εντελώς διαφορετικό σκηνικό

Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν, νωρίς το απόγευµα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ.


Πάφος: Τι όπλισε το χέρι του πατέρα και πυροβόλησε τον γιο του


Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά, ενώ το απόγευµα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 24χρονου Γιώργου


Απόψε θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά παροδικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά λίγο ταραγµένη αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Δηλητηρίαση ζεύγους από μανιτάρια - Μεταφέρθηκαν στη Γαλλία


Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά από το µεσηµέρι θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Τη νύκτα αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες
κλιµατολογικές τιµές.


Κυπριακό! Θυσία για ένα «Like»


Την Τρίτη θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τετάρτη θα υπάρχουν αυξηµένες, κυρίως µέσες και ψηλές, νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση