ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι θα είναι ο καιρός σήμερα

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και στα νοτιοανατολικά, µετά το µεσηµέρι. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα ανατολικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα δυτικά και στα βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα νότια και στα ανατολικά παράλια, λίγο ταραγµένη στα βόρεια παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα ορεινά, να παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Τις νύκτες αναµένεται να παρατηρείται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη, ενώ την Κυριακή ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη στην ατµόσφαιρα, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται τη ∆ευτέρα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί σε αυτές τις περιοχές κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση, για να κυµανθεί ελαφρώς πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X