ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και τέταρτη σύλληψη για το μισό κιλό κάνναβης

Τετραήμερη κράτηση εναντίον 43χρονου και ανανέωση κράτησης 25χρονου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε σήμερα για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του, 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με την ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε στις 21 περασμένου Φεβρουαρίου, 2019. Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε επίσης 25χρονος, ο οποίος τελούσε ήδη υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση και ζητήθηκε από την Αστυνομία η ανανέωση του Δικαστικού διατάγματος κράτησής του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε όταν τον περασμένο Φεβρουάριο, αφίχθηκε σε Ταχυδρομείο στην επαρχία Λεμεσού, από χώρα του εξωτερικού, ένα πακέτο, το οποίο δεν αναζητήθηκε από οποιονδήποτε παραλήπτη. Στις 21 Φεβρουαρίου, λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων, στην παρουσία μελών της ΥΚΑΝ, έλεγξε το πακέτο και διαπιστώθηκε ότι αυτό περιείχε κάνναβη, βάρους μισού κιλού.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ στις 21 Φεβρουαρίου και την επόμενη μέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Στις 25 Φεβρουαρίου, ο 36χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ την ίδια μέρα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων ηλικίας 35 και 25 χρόνων. Εναντίον τους εκδόθηκαν την επόμενη μέρα, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, διατάγματα εξαήμερης κράτησης, ενώ χθες το βράδυ ο 36χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ανανέωσε σήμερα το διάταγμα κράτησης του 25χρονου για άλλες δύο μέρες, ενώ παράλληλα εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον του 43χρονου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. 

Εναντίον των τεσσάρων εν λόγω προσώπων διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. 

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση