ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήταν τύφλα στο μεθύσι - Πόσα έδειξε το άλκοτεστ

Έδειξε πλαστή ταυτότητα στους αστυνομικούς

Υπόθεση άρνησης παροχής δείγματος εκπνοής σε τελική εξέταση αλκοόλης , οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, κατοχή πλαστής άδειας οδηγού και τροχαία αδικήματα διερευνά η Αστυνομία Πάφου με την σύλληψη ενός προσώπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες, μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν κατόπιν πληροφορίας, για μεθυσμένο οδηγό στη Λεωφόρο Κοριτσάς στην Πάφο. Εκεί πολίτες υπέδειξαν έναν άνδρα που κινούνταν πεζός και που προηγουμένως οδηγούσε το όχημα του το οποίο ακινητοποιήθηκε σε διαχωριστική νησίδα.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο που διενήργησαν τα μέλη της Τροχαίας Πάφου στον οδηγό η ένδειξη ήταν 155 μg αντί 22μg. O οδηγός παρουσίασε άδεια οδηγού της Λετονίας και ανέφερε στα Ελληνικά ότι κατάγεται από την Γεωργία κατόπιν τούτου εκφράστηκε υπόνοια ότι η άδεια είναι πλαστή και παραλήφθηκε για να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις από την Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

Επίσης καταβάλλεται προσπάθεια για εξακρίβωση των στοιχείων του. Ακολούθως, ο πιο πάνω αλλοδαπός παρέδωσε στα μέλη της ΥΑΜ που ενεπλάκησαν για έλεγχο, ένα συμβόλαιο απασχόλησης και φωτοαντίγραφο βουλγάρικης ταυτότητας που έφερε την φωτογραφία , άλλου άγνωστου αλλοδαπού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία μαζί με το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X