ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ινώ - Ιβάνκα: Ποια το έκανε χειρότερα (Pics, Vid)

Κοινός παρονομαστής τα υψηλά αξιώματα των πατεράδων τους

Το πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της Ινώς Αναστασιάδη σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Λεμεσού και οι αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν, κυρίως μέσω άρθρων άποψης σε ΜΜΕ, μονοπώλησαν τις προηγούμενες ημέρες το ενδιαφέρον του κοινού, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το... virality που της άξιζε έλαβε και η απάντησή της στους «heaters» τους οποίους προέτρεψε να ανακαλύψουν την δική τους «inner piece», από το να ασχολούνται μαζί της.

Η σπίθα που άναψε την φωτιά

Το sharing μέσω social media των στιγμιοτύπων του λαμπερού της πάρτι προκάλεσε για άλλη μια φορά αίσθηση, με την αρθρογραφία σε ΜΜΕ να επιτίθεται στην Ινώ Αναστασιάδη και στον τρόπο που επιλέγει να προβάλλει την ζωή της. Συγκεκριμένα, με ένα σύντομο κείμενο στον «Φιλελεύθερο» δίνεται έμφαση στο γεγονός ότι πουθενά αλλού στον κόσμο οι πολίτες δεν γνωρίζουν αν οι ηγέτες τους έχουν παιδιά και, αν γνωρίζουν, δεν βομβαρδίζονται συνεχώς με πληροφορίες που να τα αφορούν.

Επίσης, τονίζεται ότι, ακόμα και σε χώρες όπου υπάρχουν Βασιλείς, ισχύουν πρωτόκολλα που δεν επιτρέπουν στις οικογένειές τους να ξεφύγουν, ώστε να προκαλούν με την συμπεριφορά τους τους απλούς πολίτες. Όλα αυτά αντιπαραβάλλουν με την συμπεριφορά των κoρών του Προέδρου Αναστασιάδη, οι οποίες συνεχώς μας ενημερώνουν για τις χλιδάτες συνήθειές τους.

Στα παραπάνω σχόλια, η Ινώ επέλεξε να μην μείνει με σταυρωμένα χέρια και να απαντήσει (και πάλι μέσω instagram) με ένα σχόλιο το οποίο έβριθε ορθογραφικών λαθών (στα αγγλικά - παρατίθεται και στα ελληνικά):

«Έχω μάθει ότι οι επικριτές θα είναι πάντα επικριτές ότι και αν συμβεί. Αυτό έμαθα στη ζωή μου. Για αυτό σας παρακαλώ εσάς που επικρίνετε το τι κάνω να βρείτε καλύτερα πράγματα να ασχολείστε στη ζωή σας, ίσως και την ίδια την αληθινή ζωή; Όπως την αγάπη, την ηρεμία και την ευτυχία. Η ζωή είναι μικρή για να κρύβει κακίες. Όσο για μένα; Μην ανησυχείτε γιατί θα συνεχίζω να είμαι ένα χαρούμενο άτομο και να απολαμβάνω τη ζωή στο μέγιστο».

Μετά το παραπάνω σχόλιο-απάντηση της Ινώς, το σκηνικό, όπως ήταν αναμενόμενο, συνεχίστηκε, καθώς με νέο άρθρο άποψης επανήλθε «Ο Φιλελεύθερος», εκτενέστερα αυτή την φορά. Πλέον, στο στόχαστρο μπήκε η κακή χρήση της αγγλικής γλώσσας εκ μέρους της («heaters» αντί «haters» και «piece» αντί «peace»), ενώ μεγάλη κριτική δέχθηκε και για την προτροπή της προς τους «haters» της για να ανακαλύψουν την αληθινή ζωή.

Αυτό αποτέλεσε το εφαλτήριο για σχόλιο σχετικό με την ζωή πολλών συνανθρώπων μας, οι οποίοι περνούν εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά το κούρεμα του 2013, το οποίο επιβλήθηκε στις καταθέσεις, με απόφαση του πατέρα της, Προέδρου Αναστασιάδη. Οι δυσκολίες που βιώνει ο απλός κόσμος και δεν του επιτρέπουν να ζει και να ονειρεύεται, ούτε να παραμένει ευτυχισμένος, απολαμβάνοντας την ζωή του στον μέγιστο βαθμό, ήταν ο κύριος άξονας του σχολιασμού.

Κι επειδή, «ενός κακού μύρια έπονται», η έκταση που έλαβε το θέμα με τον τρόπο που προαναφέραμε ήταν μεγάλη, δεν έλειψαν και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες, οι οποίοι αναδημοσίευσαν αρκετά από αυτά, μέσω των οποίων μέμφονταν την συμπεριφορά της κόρης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το «χώσιμο» της Ιβάνκα και η κατακραυγή

Με αφορμή τον ντόρο που προκλήθηκε, κάνουμε έναν συνειρμό και μια σύγκριση της κόρης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με την κόρη του Πλανητάρχη, Ιβάνκα, η οποία πρόσφατα κατακρίθηκε έντονα διεθνώς για την συμπεριφορά της. Η Ιβάνκα Τραμπ, ωστόσο, δεν προκάλεσε με κάποιο γκλαμουράτο γεγονός που διοργάνωσε, αλλά με την προσπάθειά της να μπει σφήνα σε πολιτική συζήτηση μεταξύ των Εμανουέλ Μακρόν, Τερέζα Μέι και Κριστίν Λαγκάρντ, στην Σύνοδο των G20.

Συγκεκριμένα, η κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ, συνοδεύοντας τον πατέρα της στην σύνοδο των G20, ένιωσε ότι έπρεπε με κάποιον τρόπο να δηλώσει το «παρών» της, αλλά επέλεξε την λάθος οδό. Η νεαρή εντόπισε ένα πηγαδάκι που έφτιαξαν, μεταξύ άλλων, οι Τερέζα Μέι, Κριστίν Λαγκάρντ και Εμανουέλ Μακρόν, οι οποίοι συζητούσαν τα «δικά» τους και προσπάθησε να «χωθεί» με την στιγμή να είναι άκρως αμήχανη:

Και σε αυτή την περίπτωση, τα ΜΜΕ έσταξαν φαρμάκι, όπως ήταν αναμενόμενο. Σε σχετικά δημοσιεύματα, γίνεται λόγος για το πρώην μοντέλο και σοσιαλιτέ, που κατάφερε, χωρίς γνώσεις και την απαραίτητη κατάρτιση όσον αφορά την πολιτική, να προσπαθεί να εκπροσωπήσει τα αμερικανικά εθνικά συμφέροντα. 

Τα μέλη της οικογένειας ενός ηγέτη κράτους μπορούν κάλλιστα να συμβάλουν στην εικόνα και του ιδίου. Η Ινώ δέχθηκε πυρά επειδή θεωρείται προκλητικός ο τρόπος με τον οποίο προβάλλει την χλιδάτη ζωή της ως η κόρη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Ιβάνκα Τραμπ αποτελεί στόχο επειδή εκμεταλλεύεται το αξίωμα του πατέρα της και μπαίνει σε «χωράφια» που δεν της ανήκουν. Και στις δύο περιπτώσεις, παράπλευρους στόχους αποτελούν οι ίδιοι οι πατεράδες τους, δίκαια ή άδικα, αναλόγως των επιχειρημάτων.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X