ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ώρα της αλήθειας για το θάνατο του 16χρονου Παναγιώτη

Όλα όσα έγιναν στο δικαστήριο

Κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθη σήμερα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, η δικαστική διαδικασία για το θάνατο του Παναγιώτη Στεφανή, 16 χρόνων από τους Τρούλλους που επήλθε στις 14 Απριλίου 2019, ύστερα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Για την υπόθεση τέσσερις νεαροί, δύο 16 και δύο 17 χρόνων είναι ύποπτοι για το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, ότι δηλαδή λόγω αλόγιστης ή επικίνδυνης ή απερίσκεπτης πράξης επέφεραν το θάνατο του Παναγιώτη Στεφανή.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο ήταν προγραμματισμένο να εξεταστεί η προδικαστική ένταση που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης ενός από τους 17χρονους, ωστόσο ο δικηγόρος ενός από τους 16χρονους ζήτησε όπως η διαδικασία διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για προστασία του πελάτη του.

Με τη σύμφωνο γνώμη της εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής, η Πρόεδρος του Δικαστηρίου αποδέχθηκε το αίτημα και διέταξε την έξοδο όλων των παρευρισκόμενων στην αίθουσα, προκειμένου η διαδικασία να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, στην παρουσία μόνο των γονέων των τεσσάρων νεαρών.

Κατά την σημερινή διαδικασία οι συνήγοροι υπεράσπισης των τριών νεαρών υιοθέτησαν την προδικαστική ένσταση του δικηγόρου του ενός από τους δύο 17χρονους.

Ωστόσο η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής διαφώνησε με την προδικαστική ένσταση των συνηγόρων υπεράσπισης και ζήτησε όπως στην επόμενη δικάσιμο τοποθετηθεί και η ίδια για το συγκεκριμένο θέμα.

Μετά την εξέλιξη αυτή το Δικαστήριο όρισε την 18η Μαρτίου 2020 προκειμένου οι συνήγοροι υπεράσπισης να αγορεύσουν για να τεκμηριώσουν με νομολογία την προδικαστική τους ένσταση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X