ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Wolt στην πόρτα σας, τώρα και στην Πάφο!

Η Wolt, η πιο cool εφαρμογή food delivery με τα πιο ψαγμένα εστιατόρια της πόλης , κατέφθασε και στην Πάφο.

Η αγαπημένη εφαρμογή που ξεκίνησε τη λειτουργία της από τον περασμένο Ιανουάριο, που αγαπά το καλό φαγητό φτάνει στην πόρτα σας εύκολα και γρήγορα με λίγα μόνο κλικς.

Είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά είτε παραγγέλνετε από την οθόνη του υπολογιστή σας, με την Wolt έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο την παραγγελία σας, από το εστιατόριο μέχρι τη στιγμή που ο συνεργάτης διανομέας χτυπήσει το κουδούνι σας αλλά και δυνατότητα προπαραγγελίας για να μην περιμένετε ποτέ ξανά το φαγητό σας.

Επιπλέον με την επιλογή “No contact delivery” και την πληρωμή ηλεκτρονικά διασφαλίζεται την απόλαυση και την ασφάλειας σας ταυτόχρονα!

Εάν είναι μία δύσκολη μέρα στην δουλειά και αναζητάτε έναν ποιοτικό καφέ και ένα τονωτικό πρωινό στην Wolt θα βρείτε καταστήματα που μπορούν να σας προσφέρουν και τα δύο, όπως τα αγαπημένα σας Starbucks ή το φημισμένο Estrella! Επίσης μην ξεχνάτε ότι τα signature ribs όπως και όλες οι υπέροχες γεύσεις από τα TGI Friday’s πλέον φτάνουν στην πόρτα σας και κάνουν την κάθε μέρα λες και είναι Παρασκευή! Τέλος, οι επιλογές είναι πολλές και γευστικοτατες είτε πρόκειται για θαλασσινά από το Ocean Basket για ένα ρομαντικό δείπνο είτε για πίτσα και ποδόσφαιρο από την Pizza Express!

Μην ξεχνάτε, είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους μας και μαζί με το καλό φαγητό στηρίζουμε και ενισχύουμε και όλες τις τοπικές μας επιχειρήσεις που μας έχουν ανάγκη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο επισκεφθείτε τις σελίδες της πλατφόρμας στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις Facebook και Instagram ή κατεβάστε την εφαρμογή από το AppStore ή το Google Play.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Wolt  |  delivery  |  app  |  νέα  |  κοινωνία

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X