ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η συγκινητική κίνηση του Λουκά Φουρλά με φόντο τον ιό

«Όταν υπάρχει πολιτική βούληση, υπάρχουν και λύσεις στα σοβαρά προβλήματα»

Oι μέρες που διανύουμε είναι για όλους δύσκολες. Υπάρχουν, ωστόσο, και συνάνθρωποί μας οι οποίοι είναι σε πιο δυσμενή θέση από εμάς ένεκα χρόνιων ιατρικών θεμάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Λουκάς Φουρλάς, μιλώντας στην εκπομπή του Omega, «Ενημέρωση Τώρα», αναφέρθηκε σε ορισμένα εξ αυτών για τα οποία έγινε γνώστης. «Τις τελευταίες ώρες έγινα δέκτης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν άτομα με αυτισμό και νευρολογικά προβλήματα αλλά και όσων χρήζουν άμεσης είτε φυσιοθεραπείας είτε λογοθεραπείας είτε ψυχολογικής ή άλλης στήριξης».
Ο κ. Φουρλάς έφερε εις γνώση του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου τα δύο αυτά σοβαρά ζητήματα, τονίζοντας ότι, «χαίρομαι διότι η ανταπόκρισή του ήταν άμεση, δίνοντας πρακτικές λύσεις».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Όταν υπάρχει πολιτική βούληση, υπάρχουν και λύσεις στα σοβαρά προβλήματα. Τις τελευταίες ώρες έγινα δέκτης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν άτομα με αυτισμό και νευρολογικά προβλήματα αλλά και όσων χρήζουν άμεσης είτε φυσιοθεραπείας είτε λογοθεραπείας είτε ψυχολογικής ή άλλης στήριξης. Έφερα εις γνώση του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου τα δύο αυτά σοβαρά ζητήματα και χαίρομαι διότι η ανταπόκρισή του ήταν άμεση δίνοντας πρακτικές λύσεις. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε μαζί όλοι ενωμένοι θα πρέπει να δούμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι πώς βοηθούμε τον συνάνθρωπό μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X