ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η καταδίωξη έφερε αποτέλεσμα - Τι εντόπισε η Αστυνομία

Χειροπέδες σε 29χρονο

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για δύο οχήματα που κινούνταν ύποπτα προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τα εν λόγω οχήματα και έκαναν σήμα στους οδηγούς τους να σταματήσουν για έλεγχο, χωρίς ωστόσο να το πράξουν. Τα δύο οχήματα ακολουθήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι σε πάροδο του αυτοκινητόδρομου, κατέβηκαν δύο πρόσωπα από το ένα όχημα και κατέβασαν πέντε πλάκες φωτοβολταϊκών, οι οποίες δεν έφεραν οποιαδήποτε σήμανση, τις οποίες τοποθέτησαν στην άκρη του δρόμου.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως οδηγός του ενός οχήματος ήταν 29χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στη συνέχεια, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αυδήμου διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση