ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Europol τον «άρπαξε» στην Λευκωσία

Χειροπέδες σε 20χρονο για παιδική πορνογραφία

Στην σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 20 χρόνων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας σήμερα, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης και κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και διανομής παιδικής πορνογραφίας.


Κακοκαιρία από απόψε


Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία από την Europol, η οποία ανάφερε ότι πρόσωπο απέστειλε μέσω διαδικτύου αριθμό φωτογραφικών αρχείων παιδικού πορνογραφικού υλικού, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν στις απαραίτητες εξετάσεις για ταυτοποίηση του υπόπτου προσώπου, με αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί μαρτυρία εναντίον του 20χρονου.


Στον αγώνα για το μεροκάματο τραυματίστηκε κρίσιμα ο 50χρονος


Αφού στη συνέχεια εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα έρευνας της κατοικίας του 20χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενήργησαν σήμερα το πρωί έρευνα στην οικία, στην παρουσία του 20χρονου, κατά την οποία εντόπισαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία και παρέλαβαν για διενέργεια δικανικών εξετάσεων.


Οι Αμερικανοί «τα πήραν» με τους Ρώσους στην Κύπρο


Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων. Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X