ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλη η... περηφάνια της Εθνικής μας Φρουράς σε ένα μοναδικό βίντεο!

Δείτε το βίντεο

Σε εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στις 11 Φεβρουαρίου 2020, στο Στρατόπεδο «ΧΡ.ΣΑΜΑΡΑ», το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς προέβηκε σε Απολογισμό του έτους 2019 και Παρουσίαση των Στόχων για το έτος 2020.

Οι Διοικητές και Διευθυντές Διοικήσεων / Διευθύνσεων του ΓΕΕΦ, παρουσίασαν το παραχθέν έργο των Επιτελείων και των Μονάδων τους κατά το προηγούμενο έτος και ανέλυσαν το προγραμματισθέν για το τρέχον έτος.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης ευχαρίστησε το προσωπικό για τις δράσεις και την γενικότερη συμβολή του στην αναβάθμιση της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων και το κάλεσε να συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα. Ο Αρχηγός της ΕΦ όρισε το έτος 2020 ως Έτος «Αυτογνωσίας και Εξωστρέφειας» και κάλεσε το προσωπικό να βελτιώσει το επίπεδο αυτογνωσίας και αυτοπεποίθησης, να εμπιστεύεται τη φυσική του ηγεσία, είναι υπερήφανοι και υπερήφανες για τη στολή που φέρουν και την αποστολή που υλοποιούν. Επιπλέον, τόνισε ότι για να καταφέρουμε να επιτύχουμε τον στόχο που τέθηκε, την Επιχειρησιακή Ετοιμότητα, επιβάλλεται όπως αφομοιώσουμε τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητες κάθε Όπλου και Κλάδου και με συλλογική προσπάθεια να καταστεί η ΕΦ πυλώνας Εθνικής Ισχύος και Ισχυρός Αποτρεπτικός Παράγοντας.

Δείτε το βίντεο: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση