ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η εταιρεία Χούτρη δίπλα στις οικογένειες των οποίων τα παιδιά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και αναγκάζονται να παραμείνουν μακριά από το σπίτι τους

Όλα τα έσοδα από τους λαχνούς θα διατεθούν στο Ronald McDonald House of Charities

Η εταιρεία Σπύρος Χούτρης Λτδ στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, φέτος στέκεται δίπλα στις οικογένειες των οποίων τα παιδιά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και αναγκάζονται να παραμείνουν μακριά από το σπίτι τους.

Η εταιρεία Χούτρης, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Respo στην Κύπρο, θέλοντας να συνεισφέρουν στις προσπάθειες του ιδρύματος Ronald McDonald House of Charities, διοργανώνουν μια θαλάσσια φιλανθρωπική πορεία με Jet Ski!

Στις 4 Σεπτεμβρίου γινόμαστε «Μια παρέα ζωής» και δίνουμε όλοι ραντεβού στις 12:30μμ, στο Yianna Marie στον Πρωταρά! Μια μεγάλη έκπληξη προς όλους τους συμμετέχοντες, μας περιμένει στον τερματισμό! Η εταιρεία Respo κληρώνει 1 τρόλεϊ Jet Ski αξίας €1350 για ένα από τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής €3*

Όλα τα έσοδα από τους λαχνούς θα διατεθούν στο Ronald McDonald House of Charities. Υποστηριχτής ο Cyjetski και χορηγός επικοινωνίας ΣΠΟΡ FM 95.0.

*Για πωλήσεις λαχνών στα γραφεία των εταιριών Houtris και Respo στις Αγγλισίδες, καθώς επίσης και την ημέρα της εκδήλωσης. Διαδικτυακά μέσω:

• 1Bank & Revolut στο: 99472545

• Τραπεζικής εντολής ΙΒΑΝ: CY95002005650000001100097700 *Θα λάβετε με μήνυμα τον αριθμό του λαχνού σας.

Τα προγράμματα Ronald McDonald παρέχουν ένα πραγματικό «σπίτι μακριά από το σπίτι» στις οικογένειες που το παιδί τους νοσηλεύεται έτσι ώστε να μπορούν να έχουν ένα «κανονικό» πρόγραμμα – φαγητού, ανάπαυσης και παιχνιδιού-όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα προγράμματά βρίσκονται εντός ή κοντά στους θαλάμους των παιδιών, έτσι ώστε οι οικογένειες να μπορούν να επισκέπτονται το παιδί τους όταν το θέλουν.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΠΟΡ FM 95

Σχετικά με την εταιρεία Σπύρος Χούτρης Λτδ:

Η εταιρεία Χούτρης ιδρύθηκε το 1981 και ειδικεύεται στον τομέα του σχεδιασμού και κατασκευής οχημάτων πυρόσβεσης και διάσωσης, εξειδικευμένες λύσεις ειδικής άμυνας, αμαξώματα φορτηγών, ειδικών μηχανημάτων και εξειδικευμένου εξοπλισμού διαχείρισης αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών όπως οχήματα συλλογής απορριμμάτων, συμπιεστές απορριμμάτων/χαρτί, ρυμουλκούμενα, πλατφόρμες και εξοπλισμό αεροδρομίων κτλ.

Η εταιρεία Χούτρης ακολουθεί πλήρως τα εναρμονισμένα πρότυπα και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πιστοποιήσεις με την σήμανση CE marking ενώ επίσης εφαρμόζει σύστημα ποιότητας ISO9001 από το 2000 όπως επίσης και το σύστημα ασφάλειας και υγείας ISO45001.

Σχετικά με την εταιρεία Respo

Η εταιρεία Respo ιδρύθηκε το 1990 και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής τρέιλερ σκαφών στις σκανδιναβικές χώρες. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η ποιότητα των προϊόντων και η ασφάλεια του χρήστη. Ακολουθούν ευρωπαϊκά στάνταρ ασφάλειας και χρησιμοποιούν ποιοτικά υλικά και εξειδικευμένο προσωπικό. Διαθέτει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας ρυμουλκούμενα σε διάφορα μεγέθη μέχρι και 3,5 τόνους! Η εταιρεία κατασκευάζει πέραν των 200 μοντέλων τρέιλερ για σκάφη αλλά και διάφορους τύπους μπαγκαζιέρων. Αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την Σπύρος Χούτρης Λτδ και από το 2020 έχει διαθέσει στην κυπριακή αγορά πέραν των 200 τρέιλερ.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση