ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραβείο καλύτερου Retail Interior Design στην A. Stephanides & Son Luxury Goods ltd

Το βραβείο απονεµήθηκε στην A. Stephanides Luxury μέσω μίας διαδικτυακής, εικονικής τελετής στις 11 Δεκεμβρίου 2020

Η εταιρεία A. Stephanides & Son Luxury Goods ltd τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου Retail Interior Design στην Κύπρο στα European Property Awards Interior Design 2020’ για την καινούργια μπουτίκ Στεφανίδηςστη Λεμεσό.

Το βραβείο απονεµήθηκε στην A. Stephanides Luxury μέσω μίας διαδικτυακής, εικονικής τελετής στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του έργου πραγματοποιήθηκε από την Ελβετική εταιρεία Dobas AG.

Η Α. Stephanides Luxury θα αγωνιστεί με τους καλύτερους επαγγελματίες ολόκληρης της Ευρώπης καθώς το έργο είναι προτεινόμενο και για βραβείο καλύτερου Retail Interior Design στην Ευρώπη.

Το επίπεδο του βραβείου που θα κερδίσει η κάθε συμμετοχή θα αποκαλυφθεί στην τελική εκδήλωση των βραβείων.

Πληροφορίες για τα European Property Awards

• Τα European Property Awards κρίνονται από μια ανεξάρτητη ομάδα άνω των 80 εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας. Η αξιολόγιση επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την ποιότητα, τις υπηρεσίες, την καινοτομία, την πρωτοτυπία και στη δέσμευση για βιωσιμότητα.
• Την επιτροπή προεδρεύουν ο Λόρδος Caithness, ο Λόρδος Best και ο Λόρδος Waverley, μέλη της Βουλής των Λόρδων στο Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου.
• Τα European Property Awards είναι το μεγαλύτερο, πιο γνωστό και ευρέως αναγνωρισμένο πρόγραμμα σε όλες τις περιοχές του κόσμου.
• Ο επίσημος ιστότοπος είναι το www.propertyawards.net
• Τα βραβεία βρισκονται στο 27ο έτος τους και καλύπτουν πάνω από 45 διαφορετικές κατηγορίες σε κατοικίες και commercial. Τα βραβεία οργανώνονται για την Αραβία, την Ευρώπη, την Αφρική, τον Καναδά, την Κεντρική και Νότια Αμερική, την Καραϊβική, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ασία.
• Οι κορυφαίοι νικητές κάθε περιοχής συμμετέχουν αυτόματα στα διεθνή βραβεία. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ακολουθούν οι ανακοινώσεις των νικητών που είναι οι καλύτεροι παγκόσμια.



Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X