ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απάντηση της κυπριακής εταιρείας για το πλοίο με τα 225kg κοκαΐνης

Το πλοίο κρατείται στο Μεξικό

Για τα 225kg κοκαΐνης τα οποία εντοπίστηκαν σε πλοίο κυπριακής εταιρείας και κατασχέθηκαν στο Μεξικό τοποθετήθηκε με ανακοίνωση της η Intership Navigation.

Η εταιρεία της οποίας το πλοίο είναι υπό διαχείριση αναφέρει ότι επί του παρόντος κρατείται στο Μεξικό, μετά την ανεύρεση 225kg κοκαΐνης.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση της εταιρείας διεξήχθησαν εντατικές έρευνες για άλλες ποσότητες ναρκωτικών εντός του πλοίου αλλά και στον βυθό χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

«Σε αυτό το σημείο δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι κάποιο μέλος του πληρώματός μας συμμετείχε στη διακίνηση ναρκωτικών» σημειώνει.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι τόσο οι διευθυντές όσο και το πλήρωμα συνεργάζονται πλήρως με τις τοπικές αρχές για να ερευνήσουν το θέμα, «ενώ συγχρόνως υποστηρίζουμε το πλήρωμά μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Τα γεγονότα

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε πλοίο υπό κυπριακή σημαία κατέσχεσαν οι αρχές του Μεξικού, το οποίο προερχόταν από την Κολομβία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, το πλοίο «UBC Savannah Limassol» αγκυροβόλησε στο λιμάνι Αλταμίρα του Μεξικού στις 27 Ιουλίου, μεταφέροντας συνολικά 227 πακέτα στα οποία εμπεριέχονταν 225 κιλά κοκαΐνης.

Στο πλοίο βρίσκονταν 22 ναυτικοί, εκ των οποίων οι 19 είναι από τις Φιλιππίνες και οι υπόλοιποι από την Πολωνία. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, οι ναυτικοί συνελήφθηκαν και αναμένεται να βρεθούν ενώπιον των αρχών του Μεξικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X