ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Anytime Κύπρου στο πλευρό της κοινότητας και των πελατών της

Ειδικά τώρα, που όλοι αξίζουν και χρειάζονται περισσότερα!

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενη τις δυσκολίες των καιρών που οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, η ασφαλιστική εταιρεία Anytime -μέλος της INTERAMERICAN- συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην καταπολέμηση των δυσάρεστων επιπτώσεων και στη στήριξη των πελατών της, αλλά και ολόκληρης της κοινότητας.

Ως μέλη της κυπριακής κοινωνίας για τα τελευταία 3 χρόνια, σε μια έμπρακτη προσπάθεια ενίσχυσης της δημόσιας υγείας και του πολυσήμαντου έργου που τα δημόσια νοσηλευτήρια επιτελούν, η Anytime έχει προχωρήσει σε δωρεά νευραλγικής σημασίας εξοπλισμού για ιατρική χρήση. Συγκεκριμένα, η δωρεά προς τον ΟΚΥπΥ αφορά προσφορά 100 digital οπτικών συστημάτων (κάμερες) παρακολούθησης ασθενών συνολικής αξίας €20.000. Μέσω της τεχνολογίας στην οποία βασίζονται τα συγκεκριμένα συστήματα, οι επαγγελματίες υγείας θα μπορούν να παρακολουθούν εξ αποστάσεως την πορεία των ασθενών, κάτι το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό το έργο τους.

Επιπρόσθετα, η Anytime δηλώνει παρούσα και στις αυξημένες ανάγκες των χιλιάδων πελατών της και του κυπριακού κοινού, όπως άλλωστε έχει αποδείξει με πράξεις τα τελευταία 3 χρόνια δραστηριοποίησής της στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ένα ειδικό ασφαλιστικό πακέτο διάρκειας 4 μηνών, το οποίο μάλιστα προσφέρεται σε προνομιακή τιμή, για το διάστημα αυτό που #MenoumeSpiti. Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η στήριξη όλων αυτών που, ενώ έχουν περιορίσει σημαντικά τις εκτός σπιτιού μετακινήσεις τους, επιθυμούν να μετακινηθούν με το ασφαλισμένο αυτοκίνητό τους με σκοπό την εξυπηρέτηση βασικών αναγκών.
Τέλος, σεβόμενη πλήρως τα σχετικά υπουργικά διατάγματα και τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας που έχουν οριστεί, η Anytime έχει εδώ και καιρό εντάξει στην επικοινωνία της προς τους πελάτες της την παράκληση να μείνουν στο σπίτι τους, προκειμένου να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς. Σε αυτή την κατεύθυνση, μάλιστα, η Anytime προσφέρει 25% έκπτωση στα προγράμματα ασφάλειας κατοικίας και μάλιστα με τη δυνατότητα εξόφλησης του συμβολαίου τους σε 4 τριμηνιαίες δόσεις.

Ο πρωτοποριακός τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου και κατοικίας που παρέχει η Anytime ηλεκτρονικά από το site της ή μέσω τηλεφώνου, δεν απαιτεί την οποιαδήποτε ανάγκη προσωπικής επαφής ή φυσικής μετάβασης σε κάποιο κατάστημα.

Όλες οι πιο πάνω ενέργειες, καθώς και αυτές που ενδεχομένως ακολουθήσουν, συμβαδίζουν πλήρως με τη φιλοσοφία της Anytime να παρέχει στην κοινωνία και τους πελάτες της περισσότερα.

Γιατί κάθε στιγμή όλοι αξίζουν περισσότερα, αλλά ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές έχουν ανάγκη και πολλά περισσότερα.
Για πληροφορίες σχετικά με τα ασφαλιστικά προγράμματα της Anytime, αλλά και για όλα τα νέα και προσφορές, επισκεφθείτε το www.anytimeonline.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 800 88 800

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X