ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GonnaOrder: Η νέα λύση για ανέπαφες παραγγελίες με ασφάλεια

Τα καφέ και τα εστιατόρια αποχαιρετούν τα τυπωμένα μενού

Το νέο τοπίο στον κλάδο της εστίασης, έτσι όπως αυτό διαμορφώνεται στη μετα-COVID-19 εποχή, χαρακτηρίζεται από την ανάγκη για ταχύτατη υιοθέτηση νέων πρακτικών που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να προστατεύσουν την δημόσια υγεία δημιουργώντας κλίμα εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους.

Με σύμμαχο την τεχνολογία, το GonnaOrder έρχεται και στην Κύπρο για να ενισχύσει αυτή τη προσπάθεια προσφέροντας τη λύση για ασφαλείς ανέπαφες παραγγελίες και πληρωμές τόσο εντός, όσο και εκτός του καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις μπορούν να ανεβάσουν το μενού τους online με μερικά μόνο κλικ ενώ οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια από το κινητό τους και να παραλάβουν την παραγγελία τους απευθείας στο τραπέζι τους, το σπίτι τους με home delivery ή με takeaway από το κατάστημα.

Εκτός από σύγχρονο και πρωτοποριακό, το νέο σύστημα παραγγελιών δημιουργεί συνθήκες εμπιστοσύνης με τους πελάτες αφού δεν χρειάζεται πλέον να ακουμπήσουν τον έντυπο κατάλογο της επιχείρησης και να έρθουν σε επαφή με χρήματα ενώ παράλληλα απλοποιεί τη διαδικασία παραγγελίας μειώνοντας την αλληλεπίδραση με το προσωπικό του καταστήματος.

Με παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες το GonnaOrder βοηθάει τις επιχειρήσεις εστίασης να παραμείνουν ανοιχτές σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, μειώνοντας τα έξοδα τους αφού δεν απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό, δεν έχει κόστος εγκατάστασης, λειτουργικά έξοδα και προμήθειες στη συνέχεια.

Η λύση απευθύνεται σε εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία και παντοπωλεία και είναι προσαρμοσμένη έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες επιχειρήσεων κάθε μεγέθους.

Πώς μπορεί το GonnaOrder να βοηθήσει την επιχείρηση σου;

• Αποκτάς τη δική σου ηλεκτρονική σελίδα παραγγελιών
• Ανεβάζεις την επιχείρησή σου online μέσα σε λίγα λεπτά
• Έχεις τη δυνατότητα να λάβεις ανέπαφες παραγγελίες
• Βάζεις real-time εκπτώσεις και προσφορές όποτε θες
• Επιλέγεις τρόπο πληρωμής (μετρητά ή κάρτα)
• Δεν χρειάζεσαι εξειδικευμένο εξοπλισμό
• Υποστηρίζει ελληνικά και 100+ γλώσσες

Κοστίζει μόνο 99.90 ευρώ το χρόνο, χωρίς καμία άλλη χρέωση ή προμήθεια

Περισσότερες πληροφορίες: www.gonnaorder.com και 95561561

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X