ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΓΝ Λευκωσίας: Πήγαν να τον συλλάβουν και έδειρε τους Αστυνομικούς

Εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον του

Τον μπελά τους βρήκαν οι Αστυνομικοί που μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, το βράδυ της Πέμπτης, για να περάσουν χειροπέδες σε 22χρονο ύποπτο για άλλες υποθέσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός, ο οποίος επιτέθηκε κατά των μελών της Δύναμης, στους χώρους του Γενικούς Νοσοκομείου Λευκωσίας, καταζητούνταν με δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Χθες είχε ληφθεί πληροφορία στην Αστυνομία ότι θεάθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με αποτέλεσμα δύο μέλη της Αστυνομίας να μεταβούν για να τον συλλάβουν. Μόλις τον προσέγγισαν, όμως, αυτός άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια τους επιτέθηκε, κτυπώντας τους σε διάφορα μέρη τους σώματός τους.

Μέλη φύλαξης του Νοσοκομείου προσέτρεξαν για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους αλλά, ο 22χρονος κλώτσησε γυναίκα αστυνομικό στην κοιλιακή χώρα.

Ο 22χρονος συνελήφθη τελικά και τέθηκε υπό κράτηση ενώ δύο μέλη της Αστυνομίας εξετάστηκαν από ιατρό ο οποίος διαπίστωσε ότι φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός τους. Στη γυναίκα αστυνομικό παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας δύο ημερών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αρχική πληροφόρησε έκανε λόγο και για επίθεση εναντίον νοσηλευτών, η οποία, όμως, δεν ισχύει.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X