ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Γιολίτη τρολάρει το «ασυμβίβαστό» της

Δείτε την ανάρτηση της στο Instagram

Την περασμένη Τετάρτη 03/07 η Έμιλυ Γιολίτη παραιτήθηκε από την θέση της προέδρου του Δ.Σ της Α.Η.Κ λόγω ασυμβίβαστου. Με μια δημοσίευση της στο Instagram απαντάει με τον ποιό όμορφο τρόπο και αποδεικνύει πόσο χιούμορ διαθέτη αφού δεν διστάζει να τρολάρει τον εαυτό της.

 

 
 
 
View this post on Instagram

Καλύτερα ασυμβίβαστη παρά συμβιβασμένη

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis) on

 

Αυτούσια η ανακοίνωση παραίτησης της κ. Γιολίτη

«Με ευθύνη και συνέπεια στις αρχές χρηστής διοίκησης, έλαβα την απόφαση παραίτησης από την Προεδρία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου. Η απόφαση αυτή είναι επακόλουθο της σημερινής ενημέρωσής μου για θέμα ασυμβίβαστου από την Επιτροπή Διερεύνησης Ασυμβίβαστου.

Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμά της σε συνέχεια επιστολής που αυτοβούλως της παρέδωσα τον Ιανουάριο 2019, με την ανάληψη των καθηκόντων μου, κοινοποιώντας ταυτόχρονα και τον Γενικό Ελεγκτή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη του και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής, τη Διεύθυνση και τους Εργαζόμενους για την άριστη συνεργασία. Εύχομαι δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που επιτελούν, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της ΑΗΚ."

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X