ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεύμα γνωριμίας και ενημέρωσης από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Η Υδατοπρομήθεια Λευκωσίας στη νέα εποχή

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας στο πλαίσιο της ανανέωσης και προώθησης του νέου προφίλ του οργανισμού πραγματοποίησε χθες Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου γεύμα γνωριμίας στο εστιατόριο Ρους, στο κέντρο της πόλης, με σκοπό την πρώτη επικοινωνία αλλά και ενημέρωση των Μέσων και κατ’ επέκταση των καταναλωτών για τις νέες δράσεις της Υδατοπρομήθειας που έπονται ώστε να προωθηθούν στο ευρύτερο κοινό.

Στο γεύμα παρέστησαν δημοσιογράφοι από τον χώρο της τηλεόρασης, του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου τους οποίους καλωσόρισαν η κ. Λαμπρινή Γωγάκη, Αναπληρώτρια Έπαρχος Λευκωσίας και Πρόεδρος του Δ.Σ του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας (ΣΥΛ) και ο Διευθυντής του ΣΥΛ κ. Κωνσταντίνος Παρμακλής. Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν μέλη και στελέχη του ΣΥΛ που συνομίλησαν με τους ανθρώπους των Μέσων και αντάλλαξαν απόψεις.

 

Η κ. Λαμπρινή Γωγάκη, Αναπληρώτρια Έπαρχος Λευκωσίας και Πρόεδρος του Δ.Σ του ΣΥΛ αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία της με τον Διευθυντή του ΣΥΛ κ. Παρμακλή ώστε να προωθηθούν κάποιες ενέργειες για να επιλυθούν κάποια καίρια και διαχρονικά προβλήματα της Υδατοπρομήθειας με κυριότερο σήμερα το ατιμολόγητο νερό.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής του ΣΥΛ κ. Κωνσταντίνος Παρμακλής ανέφερε: «Είχα την τύχη να αναλάβω μία υπηρεσία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, βαρίδια ή χρέη και τώρα ήρθε η ώρα μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους στενούς μου συνεργάτες να την αναβαθμίσουμε, να την φέρουμε στη νέα ψηφιακή εποχή και ταυτόχρονα να λύσουμε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν όλες τις Υδατοπρομήθειες της Ευρώπης και του κόσμου που το πρώτο και κυριότερο όπως έχει πει και η Πρόεδρος είναι το ατιμολόγητο νερό και να γίνει περαιτέρω αναβάθμισης της Υπηρεσίας την οποία όλοι επικροτούμε».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X