ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΓεΣΥ: Αλλαγή ωραρίων στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Τι ισχύει από χθες για τα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς τα παιδιά ενόψει της εφαρμογής της 1ης φάσης του ΓεΣΥ την 1η Ιουνίου 2019, και κατόπιν συνεννόησης του Υπουργού Υγείας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου, της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας δρος Χριστίνας Γιαννάκη και του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας κ. Νικόλα Πολύζου, από την Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019, τα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’ λειτουργούν τις καθημερινές με διευρυμένο ωράριο μέχρι τις 6 μ.μ.


Σοβαρό ατύχημα: Ντεπόζιτο καταπλάκωσε άνδρα


Στόχος της εν λόγω απόφασης είναι αφενός η γρηγορότερη πρόσβαση των ασθενών παιδιών σε εξειδικευμένη ιατροφαρμακευτική φροντίδα και η καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Αφετέρου, το πιλοτικό πρόγραμμα αποτελεί ακόμα μια κίνηση για την αποφόρτιση του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας κατά τις απογευματινές ώρες.

Ο Υπουργός Υγείας ευχαριστεί τον Επιστημονικό Διευθυντή του Νοσοκομείου δρα Αντρέα Νεοφύτου, αλλά και το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το παραϊατρικό προσωπικό της Κλινικής για τη συνεχή προσπάθεια για παροχή ποιοτικότερης εξυπηρέτησης των παιδιών-ασθενών.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X