ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας: Μπήκε μεθυσμένος και προκάλεσε χαμό

Υπέφερε από στερητικό σύνδρομο

Ανδρας από τη Δρομολαξιά συνελήφθηκε σήμερα το πρωί από την Αστυνομία αφού σε κατάσταση μέθης εξύβριζε και απειλούσε προσωπικό και ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω τις 21.30 χθες βράδυ άγνωστο άτομο τηλεφώνησε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και ανέφερε ότι θα μετέβαινε στο χώρο μαζί με άλλα πρόσωπα με στόχο να προκαλέσει φασαρία.

Γύρω στις 23.00 χθες βράδυ μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ένας 55χρονος από τη Δρομολαξιά, ο οποίος σε κατάσταση μέθης άρχισε να προκαλεί ανησυχία, να απειλεί και να εξυβρίζει το προσωπικό και τους ασθενείς του Νοσοκομείου.

Περίπου δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, ο 55χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας που ήταν σε καθήκον στο Νοσοκομείο.

Μετά τη σύλληψη του ο 55χρονος εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό του ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου και του παραχωρήθηκε φαρμακευτική αγωγή, αφού υπέφερε από στερητικό σύνδρομο επειδή είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ψυχοφαρμάκων και αλκοολούχων ποτών.

Πιστόλι και σφαίρα

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα εντοπίστηκε σε χώρο έξω από το Νοσοκομείο ένα μαύρο τσαντάκι εντός του οποίου βρισκόταν δεύτερο τσαντάκι με καπνό και ένα μεταλλικό πιστόλι γερμανικής μάρκας, με γεμιστήρα που περιείχε μια ψεύτικη σφαίρα.

Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από την Αστυνομία ως τεκμήρια και εκ πρώτης όψεως το πιστόλι φαίνεται να είναι ομοίωμα καθώς η κάννη του είναι μπλοκαρισμένη.

Ανακρινόμενος προφορικά, ο 55χρονος παραδέχθηκε ότι το τσαντάκι με το πιστόλι είναι δικό του και προέβη σε θεληματική κατάθεση.

Ο 55χρονος συνελήφθηκε και κρατείται στα αστυνομικά κρατητήρια για τα αυτόφωρα αδικήματα μέθης, ανησυχίας, απειλής και κατοχής ομοιώματος πιστολιού.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X