ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φτιάχνει ο καιρός, αλλά έρχεται χειμερινό Σαββατοκύριακο

Προβλέπεται και χιονόπτωση

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, ενώ θερμότερη αέρια μάζα αναμένεται από αύριο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες

Το Σάββατο, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα o καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος των χιονιών στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 53 εκατοστά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση