ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φορτίο» με καπνό και τσιγάρα από τα κατεχόμενα «έκαψε» 30χρονο

Τον ανέκοψαν για έλεγχο στο αυτοκίνητο

Πεντακόσια πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων και δύο κιλά αδασμολόγητου βιομηχανοποιημένου καπνού, εντόπισαν στην κατοχή 30χρονου, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που διεξήχθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, μέλη του Ουλαμού Πρόληψη Εγκλήματος Λευκωσίας, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς. Κατά την έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, 500 πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών και 2 κιλά βιομηχανοποιημένου καπνού. Παράλληλα, στην κατοχή του 30χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 425 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1580 τουρκικών λιρών.

Από εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, διαπιστώθηκε ότι τα τσιγάρα και ο καπνός προέρχονταν από τις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να συλληφθεί από τελωνειακό λειτουργό για την παράνομη κατοχή των αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, καθώς και για την παράνομη μεταφορά τους στις ελεύθερες περιοχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση