ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Πέτρου: Στα χέρια των Αρχών 23χρονος ύποπτος

Συνελήφθη νεαρός για τον φόνο του 37χρονου Κύπριου

Ένας άντρας, ηλικίας 23 ετών, κατηγορήθηκε για δολοφονία του Πέτρου Πέτρου στο Κιλμπερν.

Ο Chihab Saleh, 23 ετών, κατηγορείται για δολοφονία, κατοχή επιθετικού όπλου σε δημόσιο χώρο και κατοχή μαχαιριού σε δημόσιο χώρο.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου.

Η υπόθεση:

Μαχαιρωμένος βρέθηκε στην περιοχή Kilburn του Λονδίνου, το βράδυ της 16ης Ιουλίου ο 37χρονος Πίτερ Πέτρου, από την Κύπρο.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο 37χρονος Κύπριος, συμμετείχε σε μάχη με έναν άλλο άνδρα, ο οποίος έφυγε πριν φτάσει η Αστυνομία, έξω από το McDonald's στο Kilburn High Road, όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Σημειώνεται ότι ο φόνος του Πίτερ, είναι η δεύτερη τραγωδία που καλείται να αντιμετωπίσει η οικογένεια, αφού πριν περίπου 20 χρόνια, είχε δολοφονηθεί και η αδελφή του.

Η άλλη αδερφή του Πίτερ, η Έμμα, δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ ότι ήταν η δεύτερη τέτοια τραγωδία που επηρέασε την οικογένεια. «Η αδερφή μας, Tracy Meade, δολοφονήθηκε επίσης το 1992 και ακόμα κανείς δεν έχει καταδικαστεί».

«Ως οικογένεια δεν μπορούμε να αρχίσουμε να φανταζόμαστε πώς θα αντιμετωπίσουμε πάλι αυτό το είδος τραγωδίας, ειδικά εάν ο δράστης δεν συλληφθεί» συμπλήρωσε.

«Ο Πέτρος αγαπήθηκε πολύ από τη μεγάλη του οικογένεια και από πολλούς φίλους του. Ήταν η ζωή και η ψυχή των πάντων και το κενό που άφησε θα είναι δύσκολο να γεμίσει » σημείωσε επίσης.

Με πληροφορίες από kilburntimes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X