ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Μιχαήλ: Έσπασε το πόδι του σε αγώνα ο ένας εκ των κατηγορούμενων

Αναβλήθηκε η σημερινή διαδικασία

Για τις 19 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε, εκ νέου, η διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 14 Ιανουαρίου, στο αυτοκίνητό του, σε χωράφι στα Πολεμίδια.

Στο Κακουργιοδικείο παρουσιάστηκαν σήμερα τα δυο από τα τρία αδέλφια, 28 και 16 χρόνων, καθώς όπως αναφέρθηκε από την υπεράσπιση, ο 19χρονος αδελφός έσπασε το πόδι του, ενώ συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στις Κεντρικές Φυλακές.

Η υπεράσπιση ζήτησε αναβολή, καθώς υπολείπεται να της παραδοθεί μαρτυρικό υλικό και το δικαστήριο ανέβαλε τη διαδικασία για τις 19 Σεπτεμβρίου, όπου οι τρεις αναμένεται να απαντήσουν στις οκτώ κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και που αφορούν φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία προς διάπραξη φόνου και κακουργήματος, απόπειρα ληστείας, κλοπή, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Ο ανήλικος αδελφός παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που είχαν καθοριστεί από την ημέρα παραπομπής τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ενώ οι άλλοι δυο αδελφοί παραμένουν υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος και ο 19χρονος φέρεται να παραδέχονται τη διάπραξη του εγκλήματος, με τον 28χρονο να αναφέρει πως είναι το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη του κυνηγετικού όπλου (ΔΟΚΟ), ενώ ο 16χρονος, αν και τοποθετεί τον εαυτό του τη σκηνή, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Κίνητρο της ληστείας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, ήταν η ληστεία του θύματος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χρηματικό ποσό 4,200 ευρώ, καθώς και ένα γραμμάριο κοκαΐνης.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X