ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Λάρνακας: Το ξέσπασμα του τραγικού πατέρα (Vid)

«Η κόρη μου έφυε, ο γιος μου έφυε τζιαι τζιείνος... Ετέλειωσε...»

Ευθύνες στο κράτος και στις αρμόδιες υπηρεσίες, επιρρίπτει ο πατέρας του 13χρονου που φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 9χρονη αδερφή του στην Λάρνακα.

Μιλώντας την Δευτέρα στο Omega, ο τραγικός πατέρας, είπε ότι γιατρός έκανε λάθος διάγνωση για την ψυχική υγεία του παιδιού του, λέγοντάς του πως η κατάστασή του ήταν ελαφράς μορφής.


Άγριο φονικό Μαραθάσας: Αγόρασε τον σουγιά πριν το έγκλημα ο ύποπτος


Παράλληλα, κατήγγειλε και τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, για το ότι δεν έδωσαν ποτέ την δέουσα προσοχή στην οικογένεια και στα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Τα παιδιά μου θα ήταν και τα δύο κοντά μου», είπε ο Βασίλης, ο οποίος πρόσθεσε πως με την διάγνωση του γιατρού, το παιδί του δεν έλαβε ποτέ φαρμακευτική αγωγή. 

Όσο για τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, ανέφερε ότι βάσει της διάγνωσης του γιατρού που εξέτασε τον 13χρονο γιο του, έκριναν ότι δεν χρειαζόταν η παραμονή του ιδίου στο σπίτι, μαζί με τα παιδιά του.


«Μυρίζει» χειμώνα η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Στην συνέχεια, κατήγγειλε ότι δεν έχει τύχει καμίας ενημέρωσης για την κατάσταση του γιου του σήμερα, ούτε αν υπάρχει νεότερη διάγνωση, ούτε το πως είναι ο γιος του. 

«Η κόρη μου "έφυε", ο γιος μου έφυε τζιαι τζιείνος... Ετέλειωσε...»:

Στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας ο 13χρονος

Στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας μεταφέρθηκε ο 13χρονος ο οποίος φέρεται να σκότωσε χθες το απόγευμα με μαχαίρι την αδελφή του ηλικίας 9 χρόνων στο σπίτι τους στη περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες βράδυ ο 13χρονος έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας και εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο.

Εναντίον του νεαρού εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X