ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Στροβόλου: Για αυτή την κατηγορία ζητά να δικαστεί η Σάρα

Ο δικηγόρος της ζήτησε ακύρωση όλων των κατηγοριών, εκτός από μία

Δημήτρης Λουκά

Παρουσιάστηκαν εκ νέου οι τέσσερις ύποπτοι ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την γνωστή υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου.

Οι Λοΐζος Τζιωνής, Σάρα Σιάμς, Λευτέρης Σολωμού και Μάριος Χατζηξενοφώντος εισήλθαν στην κατάμεστη αίθουσα στις 9:45 το πρωί της Δευτέρας 19/11 με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο δικηγόρος της Σάρας Σιάμς, Σωτήρης Αργυρού, ο οποίος κατά τη διάρκεια της δίκης ήταν ο μόνος που μίλησε περισσότερο, ζήτησε την τροποποίηση του κατηγορητηρίου για την πελάτισσα του σε σχέση με την υπόθεση του διπλού φονικού, με θύματα την Ντίνα Σεργίου και Γιώργο Χατζηγεωργίου.

Ο κύριος Αργυρού ζήτησε ακύρωση όλων των κατηγοριών που αντιμετωπίζει η Σάρα πλην της συνωμοσίας για ληστεία.

Οι τέσσερις ύποπτοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες: φόνος εκ προμελέτης, ληστεία, συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, νυχτερινή διάρρηξη κατοικίας, απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και τη μεταφορά επιθετικών όπλων.


Ζήτησε τροποποίηση κατηγοριών ο συνήγορος της Σιάμς


Υπενθυμίζεται ότι ο Λοΐζος Τζιωνής στην διαδικασίας της 5ης Νοεμβρίου, έκανε την μεγάλη ανατροπή απαντώντας «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες, τις οποίες είχε παραδεχθεί σε πρώτη φάση.


Ξέσπασε ο Διευθυντής της Τροχαίας: «Έχασα χρόνια από την ζωή μου» (Vid)


Να σημειωθεί πως η μάρτυρας κατηγορίας, Πολίνα Ευθυβούλου, ανάφερε στο δικαστήριο ότι υπήρχε ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων με τους συνηγόρους των κατηγορούμενων σε σχέση με μάρτυρες, ενώ θα ετοιμαστεί κείμενο παραδεκτών γεγονότων.

Όπως λέχθηκε στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας υπάρχουν 111 μάρτυρες για το διπλό φονικό.


Νέο θανατηφόρο στην Λευκωσία: Νεκρός 21χρονος


Οι κατηγορούμενοι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν τους απευθύνθηκε ο λόγος.

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 21/11 στις 9:00 η ώρα το πρωί.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X