ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξι χρόνια στην φυλακή 45χρονος για κοκαΐνη

Πώς τον ανέκοψαν τα μέλη της ΥΚΑΝ

Ποινή φυλάκισης έξι ετών επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε 45χρονο, τον οποίο έκρινε ένοχο κατά την εκδίκαση υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Ο 45χρονος συνελήφθη στις 11 Αυγούστου, 2017, όταν μέλη της Υ.Κ.Α.Ν., μετά από καταδίωξη, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που αυτός οδηγούσε και σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους 454 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Η Υ.Κ.Α.Ν. (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) είχε διερευνήσει την υπόθεση.

Τα γεγονότα 

Συγκεκριμένα, μέλη της Υ.Κ.Α.Ν., ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο τότε 43χρονος στην επαρχία Λεμεσού. Αυτός προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο του σε δύο Αστυνομικά οχήματα. Κατά την καταδίωξη τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού για την ακινητοποίηση του αυτοκινήτού του.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ναρκωτική ουσία (Κοκαΐνη), συνολικού μεικτού βάρους 454γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X