ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξελίξεις στην εξαφάνιση-θρίλερ 31χρονου: Τσάκωσαν καταζητούμενο

Οι πρώτες πληροφορίες

24news team

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Σύρου, Ahmed Zaidan, κάτοικου Λεμεσού, ο οποίος αγνοείται από τις 14 Φεβρουαρίου, αφού συνελήφθη 30χρονος καταζητούμενος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της ΥΚΑΝ πέρασαν χειροπέδες στον MOHAMMED SHAFEEQ MOHAMMED MOHAMMED, 30 ετών, από το Ιράκ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγής, που διαπράχθηκε στις 14/2/2020 στη Λεμεσό.  

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση 35χρονος, ο οποίος ενώπιον δικαστηρίου δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες. 

Η μυστήρια εξαφάνιση 

Την καταγγελία για την εξαφάνιση του έκανε συγγενικό του πρόσωπο στις 20 Φεβρουαρίου και μετά από έρευνες, την ίδια μέρα η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 31χρονος, άδειο, σε περιοχή της Λεμεσού. Όπως διαφάνηκε το αυτοκίνητο είναι εγγεγραμμένο σε Σύρο που είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για την απόπειρα φόνου του Νίκου Ροδοθέου που διαπράχθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2018 στη Λευκωσία.

Ο εξαφανισθείς, που είναι γνωστός στις Αρχές, είχε αποφυλακιστεί στις 20 Δεκεμβρίου 2019. Σημειώνεται ότι έκτισε ποινή φυλάκισης ενός έτους αφού καταδικάστηκε για υπόθεση πλαστογραφίας, κλοπής και διάρρηξης.

Επίσης το 2013 καταδικαστηκε για διάρρηξη και κλοπή εκκλησίας. Να σημειωθεί ότι ο 31χρονος έχει συλληφθεί και στις 25 Φεβρουαρίου 2019 έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε ξενοδοχείο στην Λεμεσό. Μαζί με τον 31χρονο συνελήφθη και ένας Τούρκος μετά από πληροφορία οτι οι δύο τους βρίσκονταν στο ξενοδοχείο, οπλισμένοι.

Ο ελλείπων τότε, καταζητείτο και για υπόθεση διάρρηξης στην Λεμεσό και υπόθεση εμπρησμού αυτοκίνητου στην Αγία Ναπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X