ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φοβερό δράμα: Έχασε την ζωή της καθώς πήγαινε να δει τον άντρα της στο νοσοκομείο (pics)

Η 31χρονη συγκρούστηκε μετωπικά με διπλοκάμπινο

Η 31χρονη Ασιγιέ Τσινάρ Ταλάι μόλις άκουσε ότι ο 37χρονος σύζυγός της Ερτάν Ταλάι, ο 11χρονος γιος της Τζενγκίζ και η 2,5 ετών κόρη της Τανέμ ενεπλάκησαν σε τροχαίο κοντά στο Λεονάρισο και μεταφέρονταν στο νοσοκομείο Αμμοχώστου τραυματισμένοι, πήρε το αυτοκίνητό της για να πάει από την Βοκολίδα στο νοσοκομείο.

Στον δρόμο από τον Ταύρο στην Κώμα του Γιαλιού, η Ασιγιέ φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διπλοκάμπινο αυτοκίνητο που οδηγούσε Αλί Ντεμίρ, 54 ετών με συνεπιβάτες την σύζυγό του, Ελίφ 53 ετών και άλλο ένα άτομο, τον Αλί Πολάτ, 48 ετών.

Το αποτέλεσμα ήταν η Ασιγιέ και η Ελίφ να χάσουν επιτόπου τις ζωές τους από την σύγκρουση. Ο Αλί Ντεμίρ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ το τρίτο άτομο που επέβαινε στο διπλοκάμπινο, ο Πολάτ τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου βρίσκονται και οι άλλοι 9 τραυματίες του πρώτου τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη η οικογένεια Ταλάι.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, το πρώτο τροχαίο συνέβη γύρω στις 2 χθες το μεσημέρι όταν το όχημα που οδηγούσε ο Μουσταφά Ιλντίζ, 37 ετών, κοντά στην Κώμα του Γιαλού πέρασε ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα που οδηγούσε ο Ταλάι με συνεπιβάτες τα δύο του παιδιά. Από την σύγκρουση το αυτοκίνητο του Ταλάι αναποδογυρίστηκε. Στο όχημα με τον Ιλντίζ επέβαιναν τα τρία του παιδιά, ηλικίας 13, 5 και 3 χρονών αλλά και οι Ντεριά και Ντον Ατές, 25 και 42 ετών. Συνολικά 6 άτομα, 3 ενήλικες και 3 παιδιά. Και οι 9 τραυματίες εξακολουθούν να βρίσκονται στο νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Συνολικά, τα δύο τροχαία οι τραυματίες είναι 11, εκ των οποίων τα 5 είναι παιδιά. Σύμφωνα με τ/κ ιστοσελίδες, η κηδεία της Ασιγιέ Τσινάρ Ταλάι θα γίνει εντός της ημέρας σήμερα.

Τα δύο τροχαία και η είδηση για τον θάνατο των δύο γυναικών είναι τα κύρια θέματα στα πρωτοσέλιδα του τ/κ Τύπου και τις συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί και η σύζυγός του, Μεράλ ακύρωσαν την δεξίωση που επρόκειτο να έδιδαν απόψε με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας.

Τα συνεχή δυστυχήματα και μάλιστα θανατηφόρα απασχολούν συχνά πρωτοσέλιδα τον τ/κ Τύπο. Η Γενί Ντουζέν γράφει σήμερα ότι οι δύο γυναίκες προστέθηκαν στα άλλα τρία θύματα τροχαίων από τις αρχές του χρόνου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X