ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφάνιση - θρίλερ: Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο 35χρονος

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Δεν παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της απαγωγής με σκοπό το φόνο, 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan, που ελλείπει από την οικία του από τις 14 Φεβρουαρίου.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί την 1η Μαρτίου, στη βάση πληροφορίας ότι είχε συνεργασία με τον 31χρονο ελλείποντα καθώς και 29χρονο καταζητούμενο αλλοδαπό, σε παράνομες δραστηριότητες, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα είχαν καθημερινή τηλεφωνική συνομιλία.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι κίνητρο για την απαγωγή και εξαφάνιση του 31χρονου, ο οποίος είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινές φυλάκισης για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και ναρκωτικών, είναι οι οικονομικές διαφορές και η διακίνηση ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε σήμερα στο Κακουργιοδικείο όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, ενώ ακολούθως οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές όπου θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, που ορίστηκε για τις 14 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία είχε πραγματοποιήσει, στις αρχές Μαρτίου, έρευνες στην περιοχή της Ερήμης, μετά από μαρτυρία ότι ένα πρόσωπο που φορούσε άσπρα ρούχα, όπως αυτά του ελλείποντα, φορτώθηκε στο χώρο αποσκευών αυτοκινήτου από δυο άλλα πρόσωπα, μετά τη ρίψη πυροβολισμών. Έρευνες είχαν πραγματοποιηθεί, με τη χρήση drone, και σε υδατοφράκτες της Επαρχίας Λεμεσού, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Οι έρευνες για εντοπισμό του 29χρονου καταζητούμενου συνεχίζονται, ενώ σημειώνεται πως αυτός είχε αποδράσει από τα κατεχόμενα ενώ βρισκόταν υπό κράτηση για υπόθεση κατοχής πιστολιού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X