ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι θα ανοίξουν τα νυχτερινά μαγαζιά

Ακόμη αναμένεται το πράσινο φως από τους αρμοδίους

Χωρίς πίστα και με αριθμό ατόμων σε συνάρτηση με το ότι ισχύει για τους χώρους εστίασης γενικότερα, ετοιμάζονται ν' ανοίξουν τα νυχτερινά κέντρα στην Κύπρο. Εντύπωση προκαλεί ότι ορισμένα κέντρα διασκέδασης με ζωντανή μουσική έχουν ήδη ανακοινώσει ημερομηνία έναρξης την οποία ανακάλεσαν αυτές τις ημέρες. Κι αυτό καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων εκ μέρους των αρμοδίων.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην «Καθημερινή» ο Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου συνδέσμου ιδιοκτητών Κέντρων αναψυχής Φάνος Λεβέντης, φαίνεται ότι ορισμένοι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων ενημερώθηκαν άτυπα από κάποιους εκ του αρμόδιου Υπουργείου με αποτέλεσμα να βιάζονται να ανοίξουν τις πύλες τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, ορισμένοι επιχειρηματίες πιέζουν τους αρμοδίους για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη χρονικά ανακοίνωση. Ο ίδιος προσθέτει ότι ακόμη και επιδημιολόγοι φαίνεται να λυγίζουν μπροστά στις πιέσεις ορισμένων επιχειρηματιών.

Στο μεταξύ, όπως πληροφορείται η «Καθημερινή», το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι σχεδόν έτοιμο. Μάλιστα, στα μέτρα τα οποία περιλαμβάνονται στο πρωτόκολλο, συγκαταλέγεται και η απαγόρευση του χορού. Σε σχέση με την συγκεκριμένη πληροφορία, ο κ. Λεβέντης διερωτάται εάν κάτι τέτοιο τελικά θα αποβεί εις βάρος των επιχειρηματιών που κατέθεσαν εισηγήσεις για ένα αυστηρό πρωτόκολλο, καθώς συνήθως το κοινό σπεύδει σε τέτοιους χώρους για να χορέψει.

Πηγή: Η Καθημερινή / Της Άντρης Θρασυβούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X