ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι προέκυψε η σύλληψη του δεσμοφύλακα - Χειροπέδες και σε δεύτερο

Όσα εντόπισε η ΥΚΑΝ

Στη σύλληψη δύο προσώπων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση προμήθειας ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών και απαγορευμένων ουσιών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, εντόπισαν τους δύο υπόπτους, χθες το βράδυ, σε περιοχή στην επαρχία Λευκωσίας, όπου ο πρώτος ύποπτος παρέδωσε αντικείμενο στο δεύτερο ύποπτο.

Ο δεύτερος ύποπτος αναχώρησε με αυτοκίνητο, ωστόσο ανακόπηκε αμέσως από τα μέλη της ΥΚΑΝ, τα οποία ταυτόχρονα μετέβηκαν στην οικία του πρώτου υπόπτου, σε παρακείμενο σημείο, για διεξαγωγή έρευνας.

Κατά τη διάρκεια ερευνών, στην οικία ανευρέθηκαν συνολικά 488 δισκία και αμπούλες που διερευνάται εάν είναι αναβολικά, ενώ στο αυτοκίνητο ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων τεκμηρίων, άλλα 91 δισκία και αμπούλες αναβολικών, 10 μπουκάλια με υγρή ουσία που διερευνάται εάν είναι αναβολικά, 4,5 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 1920 ευρώ.

Όλα τα ανευρεθέντα κατακρατήθηκαν για εξετάσεις, ενώ οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λευκωσία διερευνά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X