ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατακλυσμός στην Λευκωσία - Ποιοι δρόμοι είναι επικίνδυνοι

Χιονίζει στα ορεινά

Καρακτώδεις βροχές σημειώνονται στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, στην επαρχία Λευκωσίας, με αποτέλεσμα η ορατότητα τόσο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς - Ακακίου, καθώς και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της περιοχής να είναι επικίνδυνα περιορισμένη.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε σημεία των δρόμων όπου ενδεχομένως να έχει συσσωρευτεί νερό και υπάρχει ο κίνδυνος υδρολίσθησης και πλαγιολίσθησης των οχημάτων.

Χιονίζει στα ορεινά

Περιοχή Τροόδους
Λόγω χιονόπτωσης οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Λόγω της χιονόπτωσης στην περιοχή του Τροόδους, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνονται για τις όποιες αλλαγές μπορεί να υπάρξουν.

Επαρχία Πάφου
Κλειστός για την τροχαία κίνηση παραμένει ο δρόμος Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού, καθώς και ο δρόμος στο γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα [Εκδρομικός χώρος].

Διαμέρισμα Μόρφου
Δρόμοι ανοικτοί για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί
Πεδουλά – Προδρόμου
Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
Προδρόμου – Λεμύθου
Προδρόμου – Τροοδίτισσας – Πλατρών

Όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τον Κώδικα οδικής κυκλοφορίας, τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X