ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμαστείτε για θερμή Κυριακή

Από αύριο, ξανά στα μακρυμάνικά μας

Ασθενής χαµηλή πίεση και σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή, ενώ από αύριο µια πιο ψυχρή αέρια αναµένεται στην περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατµόσφαιρα, κυρίως αρχικά, θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν, αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, για να τραπούν σύντοµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι 4 και στα προσήνεµα ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 στα ψηλότερα ορεινά.


Τον έπιασαν εν δράσει, το «πάτησε», αλλά δεν ξέφυγε


Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.


Μέχρι απόψε η ταλαιπωρία στο κέντρο της Λευκωσίας


Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση την ∆ευτέρα, περαιτέρω µικρή πτώση την Τρίτη και άνοδο την Τετάρτη και θα κυµαίνεται κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X