ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εταιρεία και παραγωγή ταινίας Jiu Jitsu απορρίπτουν όσα δημοσιεύθηκαν για συνεδρία Επ. Ελέγχου

Έχουν ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες μέσω των κυπριακών Δικαστηρίων

Η εταιρεία και οι παραγωγοί της ταινίας Jiu Jitsu απορρίπτουν τα όσα δημοσιεύθηκαν και τους αφορούν σε σχέση με τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου της 9ης Σεπτεμβρίου, 2021 για την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το Σχέδιο Προώθησης της Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στη Κύπρο, σημειώνοντας παράλληλα ότι έχουν ξεκινήσει διαδικασίες μέσω των κυπριακών δικαστηρίων έναντι των υπευθύνων.

«Τόσο η Εταιρεία LBE JIU JITSU AVC LTD όσο και οι Παραγωγοί δηλούν ότι τα όσα έχουν δημοσιευθεί σε βάρος των ίδιων και της εταιρείας τους δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα και φυσικά τα απορρίπτουν», αναφέρεται σε ανακοίνωση τους. «Η εταιρεία και οι παραγωγοί αυτής έχουν ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες μέσω των κυπριακών Δικαστηρίων έναντι των υπευθύνων και ως εκ τούτου δεν επιθυμούν να συζητήσουν περαιτέρω το θέμα με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν τα όργανα της Δημοκρατίας», προστίθεται, μεταξύ άλλων.

Καλούν επίσης την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής να τους καλέσει ενώπιον τους και να ακούσουν τη δίκη τους εκδοχή επί των γεγονότων.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X